úterý 12. listopadu 2013

Růžičková kapusta na zádíčka

Hledala jsem, co vymyslím s růžičkovou kapustou a našla jsem něco úžasného a jednoduchého u Cuketky. 



Kapusta se očistí, rozkrojí. Rozkrojenou stranou orestuje, otočí, přiklopí a nechá pod pokličkou lehce změknout. Do vnitřního žebrování se skvěle zachytí dresing, výpek z masa a pod. My jsme si k tomu dali vinaigrette a byla to fakt bomba. K tomu pak jen brambory a volské oko a byl z toho rychlý oběd.


Zdroje:
Kapustička tady: http://www.cuketka.cz/?p=8688
Vinaigrette zde: http://skvelekucharky.webnode.cz/products/vinaigrette-nejbeznejsi-francouzska-zalivka-na-salaty-mb-/

1 komentář:

  1. Já tak nemám ráda růžičkovou kapustu :D Ale je pravda, že na té fotce to nevypadá špatně... Někdy ji zkusím :))

    OdpovědětVymazat