1/2 kg mletého krůtího masa (nejlíp, když si ho namelete sami nebo necháte pomlít před vašimi zraky), 1 pl plnotučné hořčice, 2 vajíčka, spařené nasekané kopřivy, trochu čerstvé šalvěje a pažitky (na jemno nakrájené), na zahuštění pomixované ovesné vločky, sůl, pepř.
Pekla jsem na 180°C asi 45 minut.
Příloha - bulgur
Zelenina - dušená červená mrkev, petržel, pšeničné kličky (:-P) a jarní cibulka. Po vyvaření vody vmícháno droždí, trochu soli, čubrica. Po odstavení ještě vmíchaná shoya.
Dobrou chuť
Pekla jsem na 180°C asi 45 minut.
Příloha - bulgur
Zelenina - dušená červená mrkev, petržel, pšeničné kličky (:-P) a jarní cibulka. Po vyvaření vody vmícháno droždí, trochu soli, čubrica. Po odstavení ještě vmíchaná shoya.
Dobrou chuť
Žádné komentáře:
Okomentovat