Mám teď období, kdy začínám více naslouchat svému tělu. Zjistila jsem, že nemám absolutně chuť na čerstvou zeleninu. Ono, co si budeme povídat, moc čerstvá stejně není, že :-P. Prostě mě nebaví skoro zelené rajčata bez chuti, vodnatá okurka, po paprice mě v tomhle období pálí žáha, i když v létě ji můžu normálně jíst.
neděle 20. ledna 2013
sobota 19. ledna 2013
Zapečený celer
- jeden celý celer
- 400ml zeleninového vývaru
- 50g nivy
- hrst na hrubo nasekaných vlašských ořechů
Celer oloupejte a nastrouhejte na jemné plátky na struhadle. Vložte do pekáčku, zalejte vývarem a 45 minut pečte na 180°C zaklopené. Poté odstraňte pokličku, na celer dejte na hrubo nastrouhanou nivu a posypte vlašskýma ořecha. Už odklopené zapečte 15 minut na 180°C.
Je to takové zvláštní vařit nebo péct s celerem, ale kupodivu tohle je fakt dobré. Určitě vyzkoušejte ;-)
úterý 15. ledna 2013
Vítáme jaro!
Už týden se tady kopu do toho, napsat příspěvek o mé nové motivaci do hubnutí pro tento rok, o mém měření InBody a změně stravovacího režimu. A mě se vždycky do toho taaaaaaaaaak nechce :-P.
Místo toho jsem včera večer prolézala jarní, ano JARNÍ, dekorace a jedna se mi tak zalíbila, že jsem ji chtěla hned zkusit. Takže místo dlouhého článku o počítání kJ, zvedání denního přijmu a o cvičení Rutiny, tramtadadada..... je tady jarní věneček na dveře :-D
A když jsem ho zpatlala já, tak to dokáže každý!!!!
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)